top of page

Retreats & events

MACHI on tour
65937589503__1844DF83-B10B-446F-BEA1-9C1ECC54B976.jpg

MACHI ON TOUR

MACHI ON TOUR är då du kan ta del av mina ceremonier, tjänster och retreats på andra platser än på min salong i Stockholm. Här i Sverige åker jag till andra städer som bla .... Skulle det finnas en efterfrågan någonannan stans är du varmt välkommen att skicka en förfrågan så kan vi nog hitta på ett tillfälle då jag kan besöka din stad. Här i Sverige och i Spanien håller jag i retreats på Shamanens stuga och i Magiska huset i Spanien. Läs mer om det här nedan!

Retreats

RETREATS

MACHI HEALING har förutom sin salong i Stockhom, 2 olika oaser som man för en lite längre upplevelse. I SHAMANENS STUGA utanför byn Månkarbo i Södra Uppland hittar vi vårt Svenska Retreat Center. I en magiskt kraftplats hittar vi Shamanens Stuga i en skogsglänta som omfamnas av en cirkel av Sveriges vanligaste träd så som Ekar, Askar, Aspar, Lönnar,Lindar, Granar, Tallar, Rönn och Tujor. Här på denna plats hittar vi en skog fylld av väsen som vaktar huset och denna magiska plats i de Upplänska skogen.  Håll utkik för komande retreats 2023, skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så missar du inte chensen att uppleva magiska retreat fyllda av renning och healing. Sommartid tar vi oss ett dopp i Trollsjön som är en magisk blå lagun i närheten.  I MAGISKA HUSET i Spanien, är allting som det var förr. Här bor man i ett Spanskt Stenhus som är över 100 år gammalt. Man bor utanför byn Corvera. Runt huset bor Olivlundarna, Bananplantorna, Vinrankorna, Boungavillan, Mandlarna, Apelsinträden och citronträden. Där bor också örterna som Rosmarin och Lavendel som tillsamans med träden sprider en ljuvlig arom av lugn.  Här finns flera platser i Regionen Murcia och Regionen Valencia som man kan besöka i samband med sin vistelse. 30 minuters bilfärd till Mar Menor i Medelhavet och nära historiska Cartagena. Att göra cermonier med Medelhavet och de olika vatten i närheten är oslagsbart. Magin finns alltid närvarande i Spanien, häxornas land.

IMG_0522.jpg
”Francisca är inte bara en otroligt varm person utan också oerhört kunnig, inkännande och kompetent i allt hon gör. Jag kände mig alltid trygg med henne och har fått så mycket hjälp framåt i min egna resa. Rekommenderar varmt!”

Linnea G

bottom of page