Välkommen att kontakta mig: Tel: +46735233416
E-post: franciscainfante@me.com  eller via kontaktformuläret.

BESÖKSADRESS:

MACHI HEALING SHAMANSKT KULTUR- & HÄLSOCENTER

LYCKSELEVÄGEN 10, VÄLLINGBY , 3 MINUTERS PROMENAD FRÅN TUNNELBANAN


Postadress:

Francisca Infante
Karlbergsvägen 59
11335 STOCKHOLM

 HÄR HITTAR DU PRISER OCH BEHANDLINGAR.

Jag kan erbjuda Swish på nummer: 123 517 24 99  eller faktura

Jag har F-skattesedel och är MOMS-registrerad och Ansvarsförsäkring.

Jag är sammarbetspartner och Friskvårdsleverantör till ACTIWAY- Mer om det hittar du här: ACTIWAY.

MACHI ⭐️Motivation⭐️Ambition⭐️Competence ⭐️Holistic⭐️Inspiration⭐️

Vad gör en shaman?


Verksamheten MACHI baseras på Francisca Infantes djupa kunskaper och tidigare erfarenheter inom projektarbeten, förändringsarbeten och personlig utveckling. Som utbildad personalvetare vid Uppsala universitet, har hon även kunskaper inom vuxenpedagogik, psykologi, sociologi och arbetsrätt. Hon har utbildat sig till Hälsocoach på Axelsons Institut som Mental tränare med coachning som specialité, där har hon även utbildat sig till bland annat Friskvårdmassör och Kostrådgivare. Hon är van att hålla kurser, föreläsningar och work shops samt andra utbildningsevenemang för vuxna.

Hon har också kunskaper i Shamanism och det är Shamanismen som Friskvård som hon brinner för att utveckla i Sverige, det har blivit hennes kall. Hon har därför startat upp ett utbildningsprogram som börjar hösten 2020. Mer om Francisca kurser och program kan du läsa under nyheter.  Så här beskriver hon sitt arbete:

"Varje Shaman arbetar individuellt väldigt lika, men ändå olika, beroende på vilken gren han eller hon väljer eller vilken tradition man kommer ifrån.


Jag arbetar  mycket genom samtalet tillsammans med energimedicinen som jag lärt och fortsätter att utvecklad i med hjälp av mina Shamanlärare från Cusco, Peru. 


Jag arbetar både individuellt med personer och med människor i grupp.

 
Som Shaman assisterar jag personer genom att stötta dem i att hela sig själva genom att hjälpa dem med olika verktyg som jag har. Det kan vara i form av coachning, motiverande samtal, dela livsberättelser men också genom att använda mitt medicinknyte som kallas mesa. I den finns det 12 stenar som jag har laddar på olika sätt och som jag använder på mina patienter, jag använder också mina händer (lite likt Reiki) och låter olika energier strömma igenom i de olika chakran (som i den latinamerikanska motsvarigheten i Cusco kallas för Njawis).

I samband med detta befinner jag mig i trans, det vill säga uppkopplad till solen, månen, stjärnorna, bergsjälar och andra själar samt väktare som hjälper mig att visualisera energiflödet när jag arbetar och ger healing.

Som Shaman kan man även ge soulretrival dvs att man genom en liknande praktik av healingen så kan man fylla på och hämta hem själsdelar till kroppen genom att hjälpa till och kalla hem de själsbitar som försvinner ut kroppen i samban med olika traumer.  "

Vad är coachning?

"Coachning är en lösningsfokuserad samtalsteknik som går ut på att hjälpa en person eller en grupp personer att bli mer aktiv och mer effektivt använda sina förmågor för att nå vissa mål. Coachning är vanligt förekommande inom idrott men har på senare år kommit att användas inom många andra sammanhang, exempelvis bland dem som sysslar med karriärvägledning och ledarskap." (ur Nationalencyclopedin)

DIN TRYGGHET:

För allas säkerhet och trygghet har jag åtagit mig sekretess i alla möten med mina klienter. Eftersom integritet är en viktig och central del av vårt gemensamma arbete så arbetar jag alltid med tillit som huvudingrediens. Alla mina klienter ska känna sig absolut trygga och fria att vara helt ärliga och öppna för att kunna bolla alla sina ideér med mig. 

Detta kommer att resultera till att vi genom coachning kommer att nå din fulla potential. Jag guidar dig, utifrån din egna person, till din individuella framgång genom ett personligt och pedagogisk samarbete.

JAG TAR HAND OM HELA DIG och STÖTTAR DIG I DIN UTVECKLING.

Hos mig på MACHI får du stöd att nå dina mål.

På din väg till personlig utveckling erbjuder jag dig allt jag kan inom massage, stresshantering, healing, tarot, orakelkort, motiverande samtal pch midfulness.

Jag har en gedigen verktygslåda som är fylld av magi och energi så att du kan utvecklas och nå dina mål.

Jag har utbildningar från Shamaner i Peru, Uppsala Universitet och Axelsons Hälsoinstitut i mitt bagage som är fullt av olika verktyg så att du skall nå framgång.

Utveckling och magi ligger inom min specialitet och är en av mina hjärtefrågor. Jag hjälper dig i både livsfrågor som jobbfrågor.

Jag hjälper även företag att bli mer konkurenskraftiga genom att göra sina arbetsplatser mer positiva än andras. För detta ändamål erbjuder jag även föreläsningar, semiarier och workshops.

Med stor erfarenhet från många olika områden och med ett brett kontaktnät kan jag alltid stå till din tjänst och stötta dig på din väg.

MACHI

Vad är MACHI?
MACHI är en akronym som jag, Francisca Infante din personliga coach, har skapat och som besår av mina värdeord: MOTIVATION, AMBITION, COMPETENCE, HOLISTIC, INSPIRATION.


Vill du utvecklas? 
Här via MACHI kommer jag att hjälpa och stötta dig som din personliga coach inom olika områden. Jag hjälper dig i både livsfrågor som jobbfrågor, då dessa frågor hör ihop i perfekt balans - inom Livets holistiska cirkel.


Jag har många års samlad erfarenhet av coachning, professionella relationer och professionella samtal. Min beprövade erfarenhet gör att jag kan guida dig på bästa sätt genom din förändring. Förändring kommer inifrån och jag kommer att vara ditt stöd på vägen till ditt fulla potential, genom att jag både stöttar och utmanar dig utifrån din förmåga. 

Vill du ha stöd?
Jag använder mig av beprövade arbetsmetoder som kommer att gynna din utveckling, ditt beteende, din medvetenhet, din motivation, din inspiration. Du kommer att få ökad livsglädje, mer energi och ett tryggt stöd för att på bästa möjliga sätt skall nå dina framtida ambitioner och mål.


Genom MACHI arbetar jag pedagogiskt och metodiskt. Jag använder ett mycket effektivt förhållningssätt med ett holistiskt och kvalitetsbaserat perspektiv för att du skall finna din inre kraft. Genom att hitta din inre kärna får du ett stärkt välbefinnande i dig själv så som i din omgivning.

Verksamheten MACHI baseras på mina djupa kunskaper och tidigare erfarenheter inom projektarbeten, förändringsarbeten och personlig utveckling. Som utbildad personalvetare vid Uppsala universitet, har jag även kunskaper inom vuxenpedagogik, psykologi, sociologi och arbetsrätt.🙏🏻❤️ Bästa hälsningar Francisca Infante på MACHI
(Jag är väl införstådd i GDPR och kommer hantera alla klienters datauppgifter med största säkerhet.)

ACTIWAY Friskvårdsleverantör via Actiway