NY KURSSTART FÖR GRUNDPROGRAMMET i SHAMANISM

NY KURSSTART FÖR GRUNDPROGRAMMET i SHAMANISM

GRUNDPROGRAMMET SHAMANENS VÄG ; DIN VÄG; 2021.

FÖRSTA KURSEN GES DEN 5:e januari 2021 kl: 18:00. Du väljer själv om du vill gå den online eller på plats hos mig på det Shamanska Hälso- & Kulturcentret i Vällinby.

ÖPPNA SPACE- etik, beskydd, de fyra elementen, de fyra väderstrecken, manlig och kvinnlig energi och vad är ett kraftföremål.

Att öppna space eller att slå en helig cirkel eller sacred space är något människor i olika kulturer har gjort i årtusenden när de arbetat med energier och med magi.Det är en inledning i kontakten med det ockulta.

Det är ett sätt att sammskapa med energierna och naturkrafterna.

Det är en kraftfull ritual som säkrar välgång och beskydd och som yttrar sig i tacksamhet.Du skapar en plats där du får lära dig att kalla in de krafter som du vill arbeta med och där du skapar en kommunikation med alltet.

Att öppna en helig cirkel är ett sätt att visa vördnad för alltet, vördnad för de som befinner sig i samma cirkel och vördnad för en själv.Det är ett sätt att bejaka alla element inklusive sig själv innan man sätter igång och manifesterar.

Det är också ett samtal med energierna om beskydd, om tacksamhet och en kärleksförklaring till alltet.


Hos mig Francisca Infante på MACHI kan du gå kurs för att lära dig tekniken och förstå handlingen.
Du får verktyg för livet. Detta kan du även använda i vardagssituationer för att stärka din kraft.

Här varvas vetenskaplig teori och praktiska grundövningar. Det handlar om att först läka sig själv i stor utsträckning.

Mycket mindfullnes, personlig utveckling och meditationer och massor av livsverktyg.

I denna utbildning finns inga rätt eller fel utan bara kunskap och dialog kring hur man kan tyda världen genom sin egna spirituellt uppvaknande.

Jag är glad och tacksam över att jag har lärt mig så mycket genom livet och genom olika lärare och att jag har deras välsignelse att lära ut kunskapenDetta är en av 10 kurser som tillsammans utgör Grundprogram i Shamanism och de kan gås i en följd eller fristående.Nybörjarnivå, inga förkunskaper krävs.Kursen är på 3 timmar.Ta med papper och penna att anteckna i.Fyll i om du vill gå den online eller på plats.Bokas via Bokadirekt: Kolla MACHI på Bokadirekt! https://www.bokadirekt.se/places/machi-37551

(Betalning sker via Bokadirekt och via Klarna, du betalar när du vill och hur du vill enligt Klarnas villkor.) 

Här kittar du länken till eventet om du vill se det på Facebook: https://fb.me/e/1wOqIFRGL

2021-01-03 14:28