top of page
8BE03675-2929-4353-89C9-4716434251D1.heic

Academia MACHI

Para apoyar tu desarrollo espiritual, ofrezco tanto programas como cursos individuales donde puedes aprender y obtener diversas herramientas utilizadas en el chamanismo.

Grundprogrammet
IMG_0879.jpg

Año 1

EL PROGRAMA BÁSICO: El Camino del Chamán

🌙 Kurs 1 Att öppna space 🌙 Kurs 2 Undervärlden 🌙 Kurs 3 Mellanvärlden 🌙 Kurs 4 Övervärlden 🌙 Kurs 5 Djuren 🌙 Kurs 6 Stenarna 🌙 Kurs 7 Växterna 🌙 Kurs 8 Offergåvor & Despacho 🌙 Kurs 9 Månen 🌙 Kurs 10 Mesan Efter avslutad hel grundkurs på 10 olika kurser får man ett diplom. Kurserna hålls i en cirkel, vilket betyder att vi alla är lika inför varandra. Kärlek och respekt! 💖🙌🏼 Priset är 10 000 kr för alla 10 gångerna om man går programmet i sin helhet. Vill man gå enstaka kurs så kostar kursen 1 250kr/gång. Kursen är inte bara en kurs utan ett forum för kunskap, healing och personlig spirituell utveckling i samskapande mellan kursdeltagarna. Det blir en magisk oas att växa i och utvecklas på din egna väg efter din själs längtan. Varmt välkomna att anmäla dig - låt äventyret börja! Kursen hålls i Gamla stan ( i Salongen "Schamanka & Vänner"). Mellan kl 9.00-11.45, den sista söndagen varje månad med uppehåll på valborgs helgen och midsommmarhelgen. 🐆 Fika samt kaffe och te ingår i kursen. Du tar ansvar över din personliga utveckling. Du behöver förbereda dig genom att av sätta tid för personlig utveckling, samt skaffa ha block och penna. Betalningen kan delas upp på faktura om så önskas, eller så betalar du via klarna. Meddela mig om du önskar faktura. Väljer man att gå hela programmet så binder man sig till att betala för hela året dvs 10 000kr.

Grundkurser

ESPACIO ABIERTO

(Este curso es parte del programa Básico, se puede tomar individualmente).

- Etik, beskydd, de fyra elementen, de fyra väderstrecken, manlig och kvinnlig energi och vad ett kraftföremål är. Att öppna space eller att slå en helig cirkel eller sacred space är något människor i olika kulturer har gjort i årtusenden när de arbetat med energier och med magi. Det är en inledning i kontakten med det ockulta. Det är ett sätt att samskapa med energierna och naturkrafterna. Det är en kraftfull ritual som säkrar välgång och beskydd och som yttrar sig i tacksamhet. Du skapar en plats där du får lära dig att kalla in de krafter som du vill arbeta med och där du skapar en kommunikation med alltet. Att öppna en helig cirkel är ett sätt att visa vördnad för alltet, vördnad för de som befinner sig i samma cirkel och vördnad för en själv. Det är ett sätt att bejaka alla element inklusive sig själv innan man sätter igång och manifesterar. Det är också ett samtal med energierna om beskydd, om tacksamhet och en kärleksförklaring till alltet. Här varvas vetenskaplig teori och praktiska grundövningar. Det handlar om att först läka sig själv i stor utsträckning. Mycket mindfulness, personlig utveckling och meditationer och massor av livsverktyg. I denna kurs finns inga rätt eller fel utan bara kunskap och dialog kring hur man kan tyda världen genom sitt egna spirituella uppvaknande. Detta är en av 10 kurser som tillsammans utgör ett Grundprogram i Shamanism och de kan gås i en följd eller fristående. Nybörjarnivå, inga förkunskaper krävs. Kursen är på 3 timmar. Ta med papper och penna att anteckna i, du ansvarar för din utveckling.

IMG_0878.jpg
Image by Alex Rose

BAJO EL MUNDO

(Este curso es parte del programa Básico, se puede tomar individualmente).

UNDER VÄRLDEN Vad finns där? En introduktion till att kanalisera ned oss dit och få information av våra förfäder, kraftdjur och andra verktyg. Här varvas vetenskaplig teori och praktiska grundövningar. Det handlar om att först läka sig själv i stor utsträckning. Mycket mindfulness, personlig utveckling och meditationer och massor av livsverktyg. I denna kurs finns inga rätt eller fel utan bara kunskap och dialog kring hur man kan tyda världen genom sitt egna spirituella uppvaknande. Detta är en av 10 kurser som tillsammans utgör ett Grundprogram i Shamanism och de kan gås i en följd eller fristående. Nybörjarnivå, inga förkunskaper krävs. Kursen är på 3 timmar. Ta med papper och penna att anteckna i, du ansvarar för din utveckling.

ENTRE LOS MUNDOS

(Este curso es parte del programa Básico, se puede tomar individualmente).

13.png

- Vad är det? Vi går igenom vad det är, hur man lever här och nu, med synkronisering och alltet, samt kraftplatser. Hur skall man välja? Symbolernas magi och hur man kan tyda dem. Här varvas vetenskaplig teori och praktiska grundövningar. Det handlar om att först läka sig själv i stor utsträckning. Mycket mindfulness, personlig utveckling och meditationer och massor av livsverktyg. I denna kurs finns inga rätt eller fel utan bara kunskap och dialog kring hur man kan tyda världen genom sitt egna spirituella uppvaknande. Detta är en av 10 kurser som tillsammans utgör ett Grundprogram i Shamanism och de kan gås i en följd eller fristående. Nybörjarnivå, inga förkunskaper krävs. Kursen är på 3 timmar. Ta med papper och penna att anteckna i, du ansvarar för din utveckling.

Snötäckta berg

ALREDEDOR DEL MUNDO

(Este curso es parte del programa Básico, se puede tomar individualmente).

- Vad är det? Hur kan man kanalisera med hjälp av olika arketyper som Fader Sol, Moder Måne och våra Syskon Stjärnorna, med egna spirituella guider, änglar och med det egna Överjaget. Här varvas vetenskaplig teori och praktiska grundövningar. Det handlar om att först läka sig själv i stor utsträckning. Mycket mindfulness, personlig utveckling och meditationer och massor av livsverktyg. I denna kurs finns inga rätt eller fel utan bara kunskap och dialog kring hur man kan tyda världen genom sitt egna spirituella uppvaknande. Detta är en av 10 kurser som tillsammans utgör ett Grundprogram i Shamanism och de kan gås i en följd eller fristående. Nybörjarnivå, inga förkunskaper krävs. Kursen är på 3 timmar. Ta med papper och penna att anteckna i, du ansvarar för din utveckling.

LOS ANIMALES

(Este curso es parte del programa Básico, se puede tomar individualmente).

- Djurens symbolspråk och budskap, totemdjur, kraftdjur, trummor och andra Shamanska instrument. I kursen lär jag ut hur du kan kanalisera information från Djuren med hjälp av instrumenten. Här varvas vetenskaplig teori och praktiska grundövningar. Det handlar om att först läka sig själv i stor utsträckning. Mycket mindfulness, personlig utveckling och meditationer och massor av livsverktyg. I denna kurs finns inga rätt eller fel utan bara kunskap och dialog kring hur man kan tyda världen genom sitt egna spirituella uppvaknande. Detta är en av 10 kurser som tillsammans utgör ett Grundprogram i Shamanism och de kan gås i en följd eller fristående. Nybörjarnivå, inga förkunskaper krävs. Kursen är på 3 timmar. Ta med papper och penna att anteckna i, du ansvarar för din utveckling.

Image by Ray Hennessy
Image by Jackie DiLorenzo

LAS PLANTAS

(Este curso es parte del programa Básico, se puede tomar individualmente).

- Rökelser, kryddor och magi, så rensar du energi. Här varvas vetenskaplig teori och praktiska grundövningar. Det handlar om att först läka sig själv i stor utsträckning. Mycket mindfulness, personlig utveckling och meditationer och massor av livsverktyg. I denna kurs finns inga rätt eller fel utan bara kunskap och dialog kring hur man kan tyda världen genom sitt egna spirituella uppvaknande. Detta är en av 10 kurser som tillsammans utgör ett Grundprogram i Shamanism och de kan gås i en följd eller fristående. Nybörjarnivå, inga förkunskaper krävs. Kursen är på 3 timmar. Ta med papper och penna att anteckna i, du ansvarar för din utveckling.

LAS PIEDRAS

(Este curso es parte del programa Básico, se puede tomar individualmente).

- Kristaller, stenar och mineraler att använda dessa levande skatter i magi. Här varvas vetenskaplig teori och praktiska grundövningar. Det handlar om att först läka sig själv i stor utsträckning. Mycket mindfulness, personlig utveckling och meditationer och massor av livsverktyg. I denna kurs finns inga rätt eller fel utan bara kunskap och dialog kring hur man kan tyda världen genom sitt egna spirituella uppvaknande. Detta är en av 10 kurser som tillsammans utgör ett Grundprogram i Shamanism och de kan gås i en följd eller fristående. Nybörjarnivå, inga förkunskaper krävs. Kursen är på 3 timmar. Ta med papper och penna att anteckna i, du ansvarar för din utveckling.

Image by Franco Antonio Giovanella
IMG_0982_edited_edited.webp

LA MAGIA DEL CICLO DE LA LUNA

(Denna kurs ingår i Grundprogrammet, kan gås individuellt.)

- Lagen om AYNI och Despachos att ge och ta och att ge och få. Offergåvan - ett magiskt instrument. Här varvas vetenskaplig teori och praktiska grundövningar. Det handlar om att först läka sig själv i stor utsträckning. Mycket mindfulness, personlig utveckling och meditationer och massor av livsverktyg. I denna kurs finns inga rätt eller fel utan bara kunskap och dialog kring hur man kan tyda världen genom sitt egna spirituella uppvaknande. Detta är en av 10 kurser som tillsammans utgör ett Grundprogram i Shamanism och de kan gås i en följd eller fristående.  Nybörjarnivå, inga förkunskaper krävs. Kursen är på 3 timmar. Ta med papper och penna att anteckna i, du ansvarar för din utveckling.

EL MENSAJERO

(Este curso es parte del programa Básico, se puede tomar individualmente).

- Det andinska altaret och medicinknytet. Vad representerar den? Hur kan den användas? Det besvaras i kursen. Här varvas vetenskaplig teori och praktiska grundövningar. Det handlar om att först läka sig själv i stor utsträckning. Mycket mindfulness, personlig utveckling och meditationer och massor av livsverktyg. I denna kurs finns inga rätt eller fel utan bara kunskap och dialog kring hur man kan tyda världen genom sitt egna spirituella uppvaknande. Detta är en av 10 kurser som tillsammans utgör ett Grundprogram i Shamanism och de kan gås i en följd eller fristående. Nybörjarnivå, inga förkunskaper krävs. Kursen är på 3 timmar. Ta med papper och penna att anteckna i, du ansvarar för din utveckling.

Image by Mark Tegethoff.webp
Andisk mesa

OFRENDAS Y DESPACHOS

(Este curso es parte del programa Básico, se puede tomar individualmente).

- Lagen om AYNI och Despachos att ge och ta och att ge och få. Offergåvan - ett magiskt instrument. Här varvas vetenskaplig teori och praktiska grundövningar. Det handlar om att först läka sig själv i stor utsträckning. Mycket mindfulness, personlig utveckling och meditationer och massor av livsverktyg. I denna kurs finns inga rätt eller fel utan bara kunskap och dialog kring hur man kan tyda världen genom sitt egna spirituella uppvaknande. Detta är en av 10 kurser som tillsammans utgör ett Grundprogram i Shamanism och de kan gås i en följd eller fristående. Nybörjarnivå, inga förkunskaper krävs. Kursen är på 3 timmar. Ta med papper och penna att anteckna i, du ansvarar för din utveckling.

Presentkort hos MACHI för Friskvård och healing

“Recomiendo mucho a Francisca, Machi Healing. He participado en ceremonias de luna llena, retiros y también asisto a su formación básica en chamanismo. Francisca es una maestra muy bien informada y educativa que ama lo que hace, lo que se muestra en su excelente trabajo. Recomiendo a los que quieran aprender más sobre el chamanismo que asistan a su formación básica. Estoy súper feliz con eso.

Gracias por todo el amor y el conocimiento que impartes. ¡Gracias Gracias gracias!"

natalia c

Bienvenido a mi sala de entrenamiento

Sveavägen 114, 113 50 Estocolmo.

Estación T más cercana: Rådmansgatan (ascenso hacia Observatorielunden)

bottom of page