top of page
IMG_2049.heic

Kul att du har hittat hit!

Under 15 år har jag har jag utbildat mig för att hjälpa dig  i både livsfrågor som jobbfrågor. Utveckling och magi ligger inom min specialitet och är en av mina hjärtefrågor. Jag möter människor där de befinner sig i livet. Möten som leder till personlig utveckling för oss båda. Detta gör jag IRL, på distans, online och via podden @ninja_podden. 

Jag är en allkonstnär och en magiker som är specialist på Energiarbete, jag har god renommé bland mina klienter och är mycket uppskattad och agerar alltid professionellt i mina möten, att vara professionell är viktigt för mig. Lika så att vara äkta och genuin. Jag har hög integritet och stark etisk kompass. Den har lett mig dit jag är idag. Samtidigt är jag en helt vanlig människa som gillar att möta människor.

DIN TRYGGHET ÄR VIKTIG FÖR MIG

​För allas säkerhet och trygghet har jag åtagit mig sekretess i alla möten med mina klienter. Eftersom integritet är en viktig och central del av vårt gemensamma arbete så arbetar jag alltid med tillit som huvudingrediens. Alla mina klienter ska känna sig absolut trygga och fria att vara helt ärliga och öppna för att kunna bolla alla sina ideér med mig. Detta kommer att resultera till att vi genom coachning kommer att nå din fulla potential. Jag guidar dig, utifrån din egna person, till din individuella framgång genom ett personligt och pedagogiskt samarbete.

VAD ÄR COACHING?

​"Coachning är en lösningsfokuserad samtalsteknik som går ut på att hjälpa en person eller en grupp personer att bli mer aktiv och mer effektivt använda sina förmågor för att nå vissa mål. Coachning är vanligt förekommande inom idrott men har på senare år kommit att användas inom många andra sammanhang, exempelvis bland dem som sysslar med karriärvägledning och ledarskap."

-Nationalencyklopedin

VAD GÖR EN SHAMAN?

Varje Shaman arbetar individuellt väldigt lika, men ändå olika, beroende på vilken väg shamanen väljer eller beroende på vilken tradition man kommer ifrån.

Alla Shamaner går sina egna vägar. Jag arbetar mycket genom samtalet tillsammans med energimedicinen som jag lärt och fortsätter utveckla med hjälp av mina Shamanlärare från Cusco, Peru.

Jag arbetar både individuellt och i grupp med människor.

Som Shaman assisterar jag personer genom att stötta dem i att hela sig själva genom att hjälpa dem med olika verktyg som jag har.

Det kan vara i form av coachning, motiverande samtal, dela livsberättelser samt genom olika kurser.

Shaman

Som shaman har man många olika verktyg och mitt främsta är mitt Medicinknyte som kallas Mesa Andina.

I den finns det 12 stenar som jag har laddat på olika sätt och som jag använder på mina klienter, jag använder också mina händer (lite likt Reiki) och låter olika energier strömma igenom i de olika chakran, energicentrum (som i den latinamerikanska motsvarigheten i Cusco kallas för Ñawuis).

Jag använder också olika musikinstrument som tex. skallran och trumman.

Mensa Andina
Shamanisk healing
“Min Specialitet är att rensa människor på tung energi.”

I vissa behandlingar använder jag olika örtmediciner som t.ex Rapé för rening av tunga energier. I samband med dessa ceremonier och behandlingar befinner jag mig i trans, det vill säga uppkopplad till solen, månen, stjärnorna, bergsjälar och andra själar samt väktare som hjälper mig att visualisera energiflödet när jag arbetar och ger healing.

Som Shaman kan man även göra soulretrival (själsåterhämtning), där man genom healing fyller på och hämtar hem själsdelar till kroppen som vanligtvis försvinner ur kroppen i samband med trauman.

 

Shamaniska verktyg

Mina tjänster

Jag erbjuder ett flertal olika tjänster för privatpersoner, grupper och företag.

Friskvård & healing

Bland mina behandlingar hittar du energirensningar, månceremonier, tarotläsning och coaching.

Läs mer här!

MACHI Akademin

För att fördjupa din själsliga och personliga utveckling erbjuder jag programmet Shamanens väg samt de enskilda kurserna.

Läs mer här! 

MACHI retreats & events

Jag erbjuder retreats i både Sverige & Spanien, men även olika ceremonier och events runt om i Sverige.

Läs mer här!

Presentkort

Letar du efter en present full av magi och kunskap? Du har väl inte missat att du kan köpa presentkort av mig via Bokadirekt och Klarna?

Sedan kan den lycklige som får presentkortet själv välja om personen vill komma på en behandling, en ceremoni eller en kurs.

 

Välkommen att kontakta mig via chattrutan eller

E-post: franciscainfante@me.com 

Telefon: +46735336678 för en kostnadsfri konsultation (max 10 minuter.)

Presentkort hos MACHI Healing
bottom of page