top of page
Skribentens bildFrancisca Infante

I natt på måndag släpps podden på Spotify! ”Alla känner en chilenare”

Jag tycker namnet på podden är så bra ”Alla känner en Chilenare” för det är verkligen så. Så fort jag säger att jag är chilenare så säger någon åh jag känner en chilenare. Vi är över 60000 här i Sverige från första och andra generationen och säkert trippelt så många om man räknar förstagenerationens barnbarn och t.o.m. barnbarnsbarn.

Vi har alltid våra historier och massor att bidra med och speciellt vårt jävlar anamma eller rättare sagt urkraft som vi är kända för. Finnarna har sin SISU och vi bär på NEWEN! ❤️

Lyssna och följ: @marielacl.se och @allakannerenchilenare

”Öppnar mitt 2024 med ett kärleksprojekt som jag gått och tänkt på en tid. Är så stolt och lycklig över att få meddela att jag precis släppt premiäravsnittet av min podd ”Alla Känner En Chilenare”.

Det är en hyllning till första generationen som kom till Sverige och till deras efterkommande. Vi som med kraft, kärlek och jäklar anamma gjort detta land till vårt utan att glömma våra chilenska rötter. Vi finns överallt i samhället och är en del av det. Vi är brobyggare mellan två länder.

Jag vill dela med mig av våra fantastiska erfarenheter, berättelser, röster.

Jag fortsätter att gå runt med min mikrofon under hela året. Det blir möten med alla möjliga svensk-chilenare, olika åldrar, bakgrund, jobb, idéer etc.

Häng med!” ~@marielacl.se

Avsnittet med mig @machi_healing_shaman släpps på Spotify på måndag den 26 februari 2024

12 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Amanita Retreat

Ville du komma på retreatet på torsdag och stanna torsdag till fredag eller längre? Välkomna på retreat på torsdag denna vecka ! Boka in...

1 komentarz


Polub
bottom of page