top of page

Cusco

I dag utforskade jag Cusco började med att stiga ner från kullen och sedan unnade jag mig massage -, frisör- och marknadsbesök.


Alla människor som jag träffar är snälla, glada och artiga.


Energin är stark och alla välsignar alla. Vi behöver mer av det i Sverige, vist? Tänk vad fint att en okänd människa välsignar dig.


Det är en fin tradition som används mycket i hela Latinamerika.


Jag är glad över att få vara här och känna in vänligheten, artigheten och den spontana kärleksfulla sättet som latinos har.


När jag var liten kunde jag stundvis tycka att det var lite jobbigt att de gick in i min energifält.


Idag som vuxen delar jag den gärna. Det är mänsklig värme, speciellt efter pandemin. Det är den villkorslösa kärleken som gör oss friskare, att dela ett leende, att hälsa på alla som man möter, att prata med främlingar, bara dela med sig lite av sitt liv.


Alla som jag mött och stannat en liten stund för att dela mänsklig värme har stannat mig på min vandring genom Cusco i minst 15 minuter, de har delat sina tankar, frågat mig om saker i mitt liv, berättat en liten del av sin historia. Vi har jämfört våra traditioner och skrattat varmt.


Jag avslutade dagen med en underbar middag tillsammans med några av de som kommer följa med på retreaten. Så fina möten.


Jag upplever att de latinska länderna oavsett vilken sida av Atlanten som man är på så är man aldrig ensam. Det finns alltid någon som vill prata med dig. Det är så fint jag älskar det. 💖👌🏽

Cusco är fullt av historia, medicin, kunskap, kultur och god mat💖👌🏽

Om du läser detta så skickar jag min välsignelse till dig. Bendiciones 😘🌸

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Amanita Retreat

Ville du komma på retreatet på torsdag och stanna torsdag till fredag eller längre? Välkomna på retreat på torsdag denna vecka ! Boka in dig! Det ingår alla måltider och övernattning. Pris 1 natt: 250

HARMONIEXPO i HELGEN 6/4-7/4. VI SES DÄR!

FANTASTISKA MÄSSPRISER Kom och fynda i helgen @harmoniexpo i Solna! Vi på @machi_healing_shaman kommer att ha 10% rabatt på hela vårt sortiment. Under helgen kan du även komma förbi och göra en 20 mi

Avsnitt 4 MACHI Shamanska podden: Carla

I den här episoden utforskar vi en betydelsefull ämne som berör många - Bipolaritet. Vi diskuterar hur livet kan te sig när man följer den schamanska vägen samtidigt som man hanterar denna diagnos. Gä

bottom of page