top of page

MISSA INTE AVSNITT 5!

Missa inte min medverkan när jag ger en fin farbror Shamansk Healing och Rapé i salongen. Det var ett fint möte. Jag brukar i vanliga fall inte tillåta någon filma och fota ceremonier, men denna gång gjorde jag ett undantag.

Anledningen är att jag vill normalisera vårt arbete och det inre själsliga arbetet.

Ska ja vara ärlig så drömmer jag om ett eget tv program om dessa ämnen. Då skulle jag kunna tänka mig att filma mer. Allt för att normalisera dessa tusenåriga kunskaper. 🎈🙏🏻

Du ser programmet: Vad hände sen på Tv4 kl 20:00 imorgon måndag och TV4 Play när du önskar efter kl 02:00 imorgon.

Ska bli spännande att se hur resultatet blev, man vet ju aldrig hur det blir.

Troligtvis blir det bra jag har tillit. ❤️😅

Filmteamet kändes varmt och fint.

Jag är så tacksam över att de valde just mig och min verksamhet MACHI Healing Shaman för detta uppdrag. Tack! Tack universum!

Normalisera Shamanismen över allt. 👌🏽🧙🏼‍♀️ hela vägen in i folkhemmet in genom tv-rutan! 😅🤣😂

🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🌈

(Dela gärna och berätta vad du tyckte om programmet när du har sett den 🙏🏻🌸)

Vad hände sen med Mustige Mauri , Avsnitt 5, premiär imorgon 6/11-2023.


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Amanita Retreat

Ville du komma på retreatet på torsdag och stanna torsdag till fredag eller längre? Välkomna på retreat på torsdag denna vecka ! Boka in dig! Det ingår alla måltider och övernattning. Pris 1 natt: 250

HARMONIEXPO i HELGEN 6/4-7/4. VI SES DÄR!

FANTASTISKA MÄSSPRISER Kom och fynda i helgen @harmoniexpo i Solna! Vi på @machi_healing_shaman kommer att ha 10% rabatt på hela vårt sortiment. Under helgen kan du även komma förbi och göra en 20 mi

Avsnitt 4 MACHI Shamanska podden: Carla

I den här episoden utforskar vi en betydelsefull ämne som berör många - Bipolaritet. Vi diskuterar hur livet kan te sig när man följer den schamanska vägen samtidigt som man hanterar denna diagnos. Gä

댓글


bottom of page