top of page

Nytt poddavsnitt till jul!

God Jul från Jassim Ahmadi och och mig!


Trevlig lyssning och dela den gärna till någon som du tycker om och som vill veta mer om Shamanism och vad jag som shaman gör hela dagarna.

För jag tror att det är många som undrar över: Vad gör en Shaman, egentligen?


Skrivet av Jassim:

”I det senaste avsnittet av ”Sunday Brunch Talks” tar värd Jassim Ahmadi oss med på en fascinerande resa in i världen av shamanism tillsammans med den enastående gästen Francisca Infante.


Francisca är en respekterad shaman som delar med sig av sin erfarenhet och kunskap om detta uråldriga yrke. Under avsnittet utforskar Jassim och Francisca det spännande yrket som shamanism innebär.


De diskuterar dess historia, principer och hur det fungerar som en form av andlig healing. Francisca ger en inblick i sitt eget arbete som shaman och beskriver de olika teknikerna och ritualerna som används för att främja fysisk och mental hälsa samt spirituell välbefinnande.


Shamanism är en praxis med rötter i många uråldriga kulturer runt om i världen. Det fokuserar på att skapa balans och harmoni mellan kropp, själ och natur. Genom att använda sig av ceremonier, sånger, dans och växter utför shamaner en rad olika metoder för att behandla sjukdomar, lösa konflikter och upprätthålla harmoni. Under samtalet belyser de också den ökande populariteten för shamanism i Sverige och hur fler människor vänder sig till denna traditionella form av healing och andlig vägledning.


Francisca delar med sig av sina tankar om varför intresset för shamanism har ökat och hur den moderna världen återigen omfamnar gamla metoder för att hitta balans och välbefinnande.


Avsnittet avslutas med en diskussion om vikten av att respektera och förstå shamanism som en kulturell och spirituell praxis, samtidigt som man navigerar i dess ökade popularitet och tillämpning i dagens samhälle. ”Sunday Brunch Talks” bjuder på en djuplodande och tankeväckande diskussion om shamanism, presenterad på ett tillgängligt och engagerande sätt av värd Jassim Ahmadi och den inspirerande gästen Francisca Infante. Det här avsnittet är ett måste för lyssnare som är nyfikna på alternativa metoder för helande och andlig utforskning.”

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Cusco

I dag utforskade jag Cusco började med att stiga ner från kullen och sedan unnade jag mig massage -, frisör- och marknadsbesök. Alla...

Comments


bottom of page